Trippy Tip

DISCLAIMER AFILIERE

plane

Informațiile conținute pe site-ul Trippy.ro (denumit în continuare “Serviciul”) sunt oferite doar în scop informativ general.

Trippy.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni în conținutul Serviciului.

În niciun caz Trippy.ro nu va fi răspunzător pentru daune speciale, directe, indirecte, indirecte sau incidentale sau pentru orice alte daune de orice fel, indiferent dacă este vorba de o acțiune contractuală, de neglijență sau de orice alt delict, care rezultă din sau în legătură cu utilizarea Serviciului sau cu conținutul Serviciului. Trippy.ro își rezervă dreptul de a face adăugiri, eliminări sau modificări ale conținutului Serviciului în orice moment și fără notificare prealabilă.

Trippy.ro nu garantează că Serviciul este lipsit de viruși sau alte componente dăunătoare, lucru ce sepoate întâmpla online, în orice secundă.

Renunțare de responsabilitate a afiliaților

Această declarație de afiliere detaliază relațiile de afiliere ale Trippy.ro cu alte companii și produse.

Unele dintre link-uri sunt “link-uri afiliate”, un link cu un cod special de urmărire. Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe un link afiliat și cumpărați articolul, vom primi un comision de afiliere.

Prețul articolului este același, indiferent dacă este un link afiliat sau nu. Indiferent de aceasta, noi recomandăm doar produse sau servicii despre care credem că vor aduce un plus de valoare cititorilor noștri.

Utilizând linkurile afiliate, contribuiți la susținerea Serviciului, iar noi apreciem sincer sprijinul dumneavoastră.

Programele de publicitate afiliată legate de produse fizice pe care le folosește Serviciul sunt:

În calitate de Asociat Amazon, câștigăm un mic comision din achizițiile eligibile.

Trippy.ro este un participant la programul Amazon Services LLC Associates Program, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un mijloc pentru ca site-urile să câștige taxe de publicitate prin publicitate și legături către Amazon.com sau endless.com,

Paginile de pe acest Serviciu pot include link-uri de afiliere către Amazon și site-urile sale afiliate pe care proprietarul acestui Serviciu, Trippy.ro, va face un comision de recomandare.

Legături externe Disclaimer

Site-ul Trippy.ro poate conține linkuri către site-uri externe care nu sunt furnizate sau întreținute de către sau în vreun fel afiliate cu Trippy.ro Vă rugăm să rețineți că Trippy.ro nu garantează acuratețea, relevanța, actualitatea sau caracterul complet al informațiilor de pe aceste site-uri externe.