Sugestii pentru Roma mai putin turistica

0
12

[h3a]Merg in Roma, dar as vrea sa incerc sa mananc si sa beau in locuri mai putin “turistice”. Imi puteti sugera ceva?[/h3a]
TRIPPY TIP
roma

Sigur! De pilda, bea-ti cafeaua de dimineata la Caffe del Cinque (www.caffedelcinque.it). Si tine minte locul, fiindca pe seara vei dori sa te intorci aici, pentru a gusta un excelent cocktail, pe care romanii il numesc Er Mojitaro de Trastevere.
Descopera apoi Lanificio 159 (www.lanificio159.com), o fosta fabrica de lana, care include un restaurant si un spatiu cultural la etaj. Locul a fost folosit de Spike Lee pentru petrecerea ce a urmat filmarilor la Miracolul de la Sf.Anna si vei vedea de ce.
Daca ajungi la pranz langa Colosseum, cauta pizzeria Alle Carrette (pe via Madonna del Monte 95) – o vei gasi mai greu, dar merita efortul. Langa ea, se afla Casa Clementina (via Clementina 9), un cocktail-bar in care chiar te vei simti ca acasa. Poti continua cu Remigio (www.remigio.eu), un barulet in care, daca vei comanda o bautura in timpul happy hour, vei primi si mancare, din partea casei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here